2012-08-25 08:46:23• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - derűs hétvégéje lehet!

Napi horoszkóp augusztus 25-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

A nyugalma megőrzése érdekében jól teszi, ha elengedi a csípős megjegyzéseket a füle mellett. Ha minden pitiáner piszkálódásra ugrik, akkor csak feleslegesen izgatja fel magát. Erőt veszít, amit valódi küzdelemre kellene fordítania.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A csábításé lesz ma a fő szerep. Talán ön lesz a csábító, vagy csak passzív szerepet kap a dologban: ez most mindegy is. A lényeg, hogy ne álljon ellent! Az élet lényege az öröm, nem tagadhatja meg magától. És mástól sem.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nyugodt, derűs hétvégéje lehet. Szokásával ellentétben, most nem is támad kedve kimozdulni, inkább a kertjében, de legalább is a családja körében élvezné a nyár utolsó napsugarainak kényeztetését. Egyen szőlőt lágy kenyérrel!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma kiegyensúlyozott, semmivel sem lehet önt felbosszantani. Miden, ami körülveszi, békével tölti el. Ráadásul még valami jó hírrel is meglephetik a csillagok. Nyereményre, elismerésre számíthat. Kényeztesse a családtagjait is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Sikerült néhány ellenséget szereznie, és ebben most nem is volt túlságosan vétkes. Már az is szemet szúrhat másoknak, hogy önnek akkor is mennek a dolgai, amikor nekik nem. Csak akkor lépjen fel támadólag, ha rákényszerítik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzi, mostanában nem kegyelték úgy a csillagai, mint azt szerette volna. A fordulat azonban lassanként érik. Még az is lehet, hogy túl hirtelen éri, s majd megijed a lehetőségektől. Készüljön fel lélekben a nagy megújulásra!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Melengető hétvégét remélhet. És nem csak fizikai értelemben: lélekben is lesz alkalma végre megmelegedni. Egy régi sorstárssal, baráttal, vagy szerelemmel való találkozás olyan kapukat nyit meg a szívében, amit már régen bezárt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma ki se fogy az ötletekből, egyik világmegváltó gondolata a másikat éri. Ne csodálkozzon azon, ha ezt a szerettei alig tudják követni. A kétségeiket majd csak a tettei eredményei tudják eloszlatni. Addig segíti önt a saját hite.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Nem kell minden kudarcot végső csapásként megélnie. Az még hátra van. Egészen a mélyig kell jutnia, hogy aztán onnan tudjon elrugaszkodni. A sötétségben meg kell látnia az erőt, ami ellendíti. Kockázatos, de önnek menni fog.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ha szerelmi szempontból nem mondhatja magát sikeresnek, akkor saját magában kell keresnie a hibát. Kevesebb elvárás, és több szív: ez legyen a jelszava. A szerelem, a boldogság közelebb van önhöz, mint azt hinné. Lássa meg!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egyre többet foglalkoztatja önt a környezete, az otthona csinosításának gondolata. Ez most sincs másképp, de azért a mai napon kicsit pihenjen is. Ha folyton csak az otthona rabszolgája, akkor mikor tudja élvezni a kényelmet?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Nagyobb utazást jeleznek a csillagok: talán most támad fel önben a vágy, hogy pótolja, amit nyáron elmulasztott? Ha mégsem ered útnak, akkor más módon nyílik meg a tapasztalatszerzés felé. Beiratkozhat egy tanfolyamra, iskolába.

Napi horoszkóp
(astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: